Авто Інформатор

Новини

В Україні виготовили аварійно-ремонтну машину на шасі JAC N120

Група компаній “Будшляхмаш” днями передала комунальникам свій черговий новий продукт – аварійно-ремонтну машину ACAM, виготовлену на середньотоннажному шасі JAC N120. У її кузові-фургоні (5200 х 2400 х 2000 мм) облаштовано пасажирський та технологічний відсіки.

У першому встановлено чотири сидіння з триточковими пасками безпеки, призначені для ремонтної бригади. Тут є відкидний столик, автономний обігрівач Webasto і переговорний пристрій з кабіною водія. Також є звукова сигналізація під час відкриття дверей.

У технологічний відсік ведуть двостулкові двері в кормі. Посадку-висадку полегшує висувна драбина. Зсередини відсік оббитий алюмінієвими рифленими панелями. Тут знаходиться верстат з лещатами, стелаж з трьома полицями під спецінструмент. Праворуч по борту розміщені два відсіки: для генератора потужністю 10 кВт та балонів.

Шасі JAC N120 розраховане на повну масу 12 т, має вантажопідйомність 8 т та укомплектовано 3,76-літровим турбодизелем Cummins потужністю 166 к. с. (592 Нм), що працює у парі з механічною 6-ступеневою коробкою передач.

Наверх