Авто Інформатор

Новини

На вантажівках MAN стала доступна інноваційна підвіска Hendrickson Ultimaax

Відтепер вантажівки MAN для важких умов експлуатації – самоскиди, автобетонозмішувачі, сміттєвози – можна замовити з еластомірною підвіскою Hendrickson Ultimaax. Вона призначена для спарених задніх мостів і розрахована на вантажопідйомність 26 т. Це відмінна альтернатива ресорній підвісці.

Тут застосовується балансир із центральною точкою повороту та прогресивні пружини запатентованої конструкції. У результаті підвіска краще протистоїть кренам автомобіля при роботі з підвищеним навантаженням, що покращує керованість. А завдяки зниженню вібрацій та поштовхів від дороги підвищується їздовий комфорт. Крім того, еластомірна підвіска на 250 кг легша за ресорну. А її виробництво не вимагає термообробки, що дозволяє уберегти атмосферу від викидів 1 тони СО2 при виготовленні одного мосту.

Замовити новаторську підвіску Hendrickson Ultimaax можна у рамках пакету опцій MAN Individual. Фахівці центрів MAN Centre of Excellence у Мюнхені, Віттліхе та Кракові виконають будь-яке побажання клієнта з доробки кабін, шасі, трансмісії та електроніки: від прожекторів на кронштейні з нержавіючої сталі, подовжених кабін СС та варіантів колісної бази, до шафки з «мікрохвильовкою» та кавоваркою.

 

Наверх