Авто Інформатор

Новини

Новий Honda Accord вийде у семи паливних та плагін-гібридних модифікаціях

Седан Honda Accord вкотре змінив покоління. Під час офіційної презентації японська марка представила паливну та плагін-гібридну версії. На ринку Accord одинадцятого покоління запропонують у семи конфігураціях вартістю від 25 570 до 36 800 доларів.

Зміна покоління принесла моделі більш спортивну зовнішність з широкою шестикутною решіткою радіатора, масивними повітрозабірниками та вузькою оптикою. Традиційні зовнішні бічні дзеркала та класичні дверні ручки збереглися. На кормі — тонка смуга світлодіодів на всю ширину кузова, тонкі стоп-сигнали та невеликий спойлер на багажних дверях. У плагін-гібрида — зарядний порт на передньому крилі з боку водія та шильдик «PHEV» на кормі.

На габаритах седана зміна поколінь не вплинула. Довжина моделі — 4980 мм, ширина — 1860 мм, висота — 1450 мм. Розмір колісної бази — 2830 мм.

Салон седана оформлений у характерному сімейному стилі та укомплектований 12,3-дюймовим плаваючим центральним дисплеєм, найбільшим в історії бренду. Також новому Accord дісталася остання версія Honda Connect 4.0 з підтримкою Apple CarPlay, Android Auto та оновлень «по повітрю». В арсеналі седана система допомоги при керуванні Honda SENSING, аудіосистема Bose з 12 динаміками та 10,2-дюймова панель приладів.

Паливний Honda Accord укомплектований 1,5-літровим турбованим двигуном віддачею 192 к.с. та 260 Нм крутного моменту. Працює агрегат у парі із безступінчастою коробкою передач CVT.

Accord PHEV використовує силову установку, що складається з 2,0-літрового ДВЗ потужністю 148 к.с. та електродвигуна. Сукупна потужність системи — 207 к.с. Максимальний крутний момент —335 Нм. Місткість акумуляторного блоку — 17,7 кВт•год. Запас ходу на електротязі — 82 км. Витрата палива — 4,88 л/100 км.

Наверх