Авто Інформатор

Новини

Audi анонсувала подвійну прем’єру 28 травня

Audi опублікувала новий відеотизер концепту RS e-tron GT Ice Race, презентація якого запланована на 28 травня. Разом із ним дебютує новий Audi Sport Quattro із електричною силовою установкою.

У ролику E-Tron GT та Sport Quattro тягнуть лижника по засніженому схилу. При цьому кадрів, на яких концепт для «льодових перегонів» (Ice Race) їде по льоду немає.

Жодної технічної інформації про автомобілі компанія не надала. Обидва отримали сіро-біло-фіолетові лівреї й це єдина видима відмінність. Більше жодних явних змін на кузовах «дводверок» немає. Як видно на відео, салон Audi RS e-tron GT Ice Race оздоблений у біло-чорних кольорах та прикрашений шильдиками відділу персоналізації Audi Exclusive.

Існуючий Audi RS E-Tron GT оснащений двома електродвигунами (по одному на осі). У режимі Boost віддача установки досягає 637 к.с. та 830 Нм крутного моменту. У звичайному режимі агрегат видає 590 к.с. З місця до 96 км/год повнопривідний седан докоряє за 3,1 секунди. Ємність тягової батареї — 93,4 кВт•год. Запас ходу — 373 км. Батарея підтримує заряджання постійним струмом потужністю до 270 кВт.

У США Audi RS E-Tron GT коштує від 145 395 доларів. Всі доступні опції та аксесуари збільшують цінник до 165 645 доларів. Зокрема, гальма з вуглецево-керамічними передніми та задніми дисками коштують 7100 доларів. За пакет Carbon Performance, до якого входять лазерні фари, карбоновий декор та рульове керування задніми колесами доведеться заплатити 6450 доларів.

Наверх