Авто Інформатор

Новини

Volkswagen представив оновлений Touareg: фото та характеристики

Популярний кросовер Volkswagen Touareg піддали плановому оновленню. Моделі підкоригували зовнішність та оснащення.

Автомобіль отримав нову решітку радіатора, через яку проходить тонка світлодіодна смуга. Також є логотип марки, що підсвічується. VW Touareg 2024 повністю переробили фари. Тепер вони матричні, включають 38 000 інтерактивних світлодіодів, як у Porsche Cayenne. Вони гарантують чудове освітлення дорожнього полотна та не сліплять зустрічних водіїв.

Ще кросоверу підкоригували передній та задній бампери. На кормі з’явилася тонка світлодіодна смуга, як і на передній панелі, та шильдик з підсвічуванням. Також на даху встановлено датчик навантаження. Він активує ESC, якщо це необхідно для підвищення стійкості під час руху. Цей датчик навантаження працює у поєднанні з оновленою системою підвіски. Touareg запропоновані нові колісні диски діаметром від 19 до 22 дюймів.

Низка змін відбулася і в інтер’єрі Touareg. Оновлена ​​кабіна VW Innovision Cockpit поєднує в собі 12-дюймову цифрову панель приладів і інформаційно-розважальну систему Discover Pro Max з екраном 15 дюймів. Є навігація, покращений голосовий помічник, підтримка бездротових Android Auto та Apple CarPlay. Інші нові функції включають Travel Assist, Park Assist Plus з дистанційним керуванням, Trailer Assist і Night Assist.

Моторна гама моделі не змінилася. Оновлений Volkswagen Touareg поставляється з 3,0-літровим турбодвигуном V6 потужністю 335 к.с. Турбодизелі видають 231 та 286 к.с. Ще є версія eHybrid, в якій аналогічний двигун поєднується з електромотором. Сумарна віддача установки складає 386 к.с. Варіант Touareg R eHybrid генерує 456 к.с. В обох гібридах використовується батарея на 14,1 кВтг.

Наверх