Авто Інформатор

Новини

500 к.с. та посилена підвіска: представлений Ford Ranger Raptor для екстремальних умов

Американське ательє Hennessey представило екстремальну версію нового пікапа Ford Ranger Raptor. Новинка отримала назву VelociRaptor 500 Ranger.

Фахівці встановили на пікап масивні сталеві бампери із вбудованими дугами та світлодіодами. Також доповнили його 18-дюймовими легкосплавними дисками з десятиспицевим дизайном, обуті у 35-дюймові позашляхові шини. На капоті закріпили значок VelociRaptor 500, а на вантажній платформі – напис Hennessey.

У салоні пікапа зміни зводяться до всепогодних килимків, таблички з номером і вишитим назвпм тюнера на підголівниках сидінь. А ось чому фахівці Hennessey приділили найбільшу увагу, то це силовій установці авто. Вони збільшили віддачу 3,0-літрового бітурбованого двигуна V6 EcoBoost з 405 до 507 к.с., а крутний момент зріс з 580 до 746 Нм.

Розгін із місця до «сотні» тепер у пікапа займає 5 секунд. Досягти таких показників стало можливим за рахунок використання нової системи впуску, інтеркулера та переналаштування блоку керування. Ще Ranger замінили вихлопну систему та встановили посилену підвіску. Ціна такого доопрацювання становить 24 950 доларів. Це майже половина вартості пікапу. Повний цінник на VelociRaptor 500 Ranger становитиме близько 82 000 доларів. У продаж він надійде на початку 2024 року.

Наверх