Авто Інформатор

Новини

Гібридні версії та багате оснащення: Opel Corsa пройшов планове оновлення

Шосте покоління Opel Corsa, яке вийшло на ринок у 2019 році, піддали плановому рестайлінгу. Його зробили більш сучасним та ефективним.

Німецький суперміні замість традиційних грат радіатора отримав передню панель Opel Vizor, як у Mokka-e та інших моделей марки. Як опція для нього доступні матричні фари Intelli-Lux. Також у Corsa оновлений бампер з тоншим повітрозабірником, а на кормі нові затемнені ліхтарі. Ще для хетчбека запропонували особливий відтінок Grafik Grey, який ідеально поєднується з чорним дахом та корпусами дзеркал заднього виду.

У салоні Corsa змін також достатньо. Тут з’явилося нове рульове колесо, оновлена ​​7-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 10-дюймовим екраном, підтримкою бездротових Apple CarPlay і Android Auto. Вона заснована на Snapdragon Cockpit від Qualcomm. Ще у оснащення включили слот слот для бездротової зарядки смартфона, а важіль перемикання передач замінили на селектор.

Крім того, хетч оснастили новою панорамною камерою заднього виду з високою роздільною здатністю та безліччю доступних систем ADAS, включаючи адаптивний круїз-контроль. Також додали нові матеріали у оздобленні.

Електрична версія Corsa тепер може похвалитися двома варіантами силової установки. Стандартна видає 136 к.с. потужності, а топова – 156 к.с. Запас ходу в залежності від версії складає 357 та 406 км.

Також на вибір запропоновано два гібридні варіанти, які засновані на 1,2-літровому турбодвигуні, доповненому 48-вольтовим стартер-генератором. Потужність – 100 та 136 к.с. У продаж новинка надійде до кінця 2023 року за ціною від 24 000 доларів.

Наверх