Авто Інформатор

Новини

Оновлений Volkswagen Golf GTE помітили на дорожніх випробуваннях (фото)

Сімейна лінійка Volkswagen Golf MK8 переживає планове оновлення. Раніше в мережі з’явилися фото прототипу стандартного плагін-гібрида eHybrid, тепер в об’єктиви фотокамер потрапив Golf GTE. Електрифікований аналог бензинового GTI та дизельного GTD помітили під час дорожніх тестів.

Як видно на фото, у нового Golf GTE тонші й кутасті фари. Також змінено форму великих повітрозабірників у передньому бампері. Очікується, що такий самий бампер з невеликими варіаціями отримають GTI та GTD. Плюс до цього «гарячі» хетчбеки розділять спортивні бічні пороги та подовжувачі заднього бампера. Візуально від «паливних» версій Golf GTE відрізнятиметься лише синьою окантовкою радіаторної решітки, шильдиками та відсутністю видимих патрубків вихлопної системи.

У салоні очікуються окремий 15,0-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей та якісніші оздоблювальні матеріали. Також обіцяно покращений користувальницький інтерфейс та унікальну графіку відображення даних приладів. Зокрема, заряду акумулятора й подачі живлення гібридної системи.

Як очікується, оновлені Golf eHybrid та GTE отримають новітню плагін-гібридну силову установку від майбутнього Tiguan. Уже підтверджено, що у кросовера вона видає 204 або 272 к.с. Але в другому випадку це повнопривідна версія, а повного приводу від Golf чекати не варто.

Колишній 1,4 TSI залишиться у минулому. Його замінить ефективніший 1,5 TSI, доповнений електродвигуном та акумуляторним блоком на 18,5 кВт•год. Запас ходу на електротязі перевищить 100 км.

Дату презентації оновленого Volkswagen Golf MK8 ще не названо. Ринкова прем’єра очікується у 2024 році.

Наверх