Авто Інформатор

Новини

Шасі JAC N90 вперше в Україні оснастили автовишкою Comet

Завод спецтехніки «Техкомплект» днями відправив харківському партнеру – компанії «Тек-Транс» – свою найпопулярнішу автовишку. Це автогідропідйомник італійської марки Comet – модель 19-2-14HQ з робочою висотою підйому 18 м, максимальним вильотом 14 м та кошиком вантажопідйомністю 250 кг. Цікаво, що в даному випадку як шасі вперше була використана модель середньотоннажника JAC N90.

Шасі розраховане на повну масу 9 т і має вантажопідйомність 6 т. Двигун встановлюється марки Cummins – робочим об’ємом 3,76 л та потужністю 152 к. с. Коробка передач – механічна, 6-ступенева. У базову комплектацію машини входять кондиціонер, електричні склопідйомники, круїз-контроль, центральний замок та оглядове віконце у задній стінці кабіни.

Зазначимо, що завод спецтехніки «Техкомплект» для монтажу своїх автогідропідйомників сьогодні активно використовує різні шасі марки JAC. Для моделей Comet на 18 м та на 14 м – це легкі шасі JAC N56, а для більш висотних, Comet на 28 м та Skyman на 35 м – 12-тонне шасі JAC N120.

Наверх