Авто Інформатор

Новини

У Гудвуді представлено пікап Ineos Grenadier Quartermaster з двигуном від BMW

Компанія Ineos Automotive, створена задля продовження історії легендарного Land Rover Defender, виробництво якого завершилося у січні 2016 року, представила свій новий проєкт — пікап Ineos Grenadier Quartermaster. Презентація новинки, побудованої на базі позашляховика Ineos Grenadier, відбулася на Фестивалі швидкості у Гудвуді.

Від базової моделі він відрізняється лише задньою частиною кузова. У пікапа подвійна п’ятимісна кабіна. У довжину він перевершує базовий позашляховик на 305 мм. Довжина вантажної платформи складає 1564 мм, ширина — 1619 мм. Це дозволяє розмістити стандартний європіддон. Вантажопідйомність — 760 кг.

Ширина відкидного заднього борту — 1280 мм. У відкритому стані він витримує до 225 кг. Як і стандартний Ineos Grenadier, пікап здатний буксирувати причіп масою до 3,5 тонн. Розмір дорожнього просвіту — 264 мм. Глибина броду, що долається — 800 мм. Кути в’їзду, з’їзду та відриву вважаються найкращими у сегменті.

У моторній лінійці два 3,0-літрові шестициліндрові двигуни BMW — бензиновий B58 та дизельний B57. Віддача бензинового агрегату — 282 к.с. та 548 Нм крутного моменту. Це дозволяє пікапу прискорюватися до 100 км/год за 8,8 секунд та досягати максимальної швидкості 159 км/год. Дизальна версія на 1 секунди повільніша, але максимальна швидкість та сама.

Коробка — 8-ступінчаста автоматична ZF. Привід — постійний повний. Колісні диски — 17 або 18 дюймів з шинами 265/70 R17 та 255/70 R18 відповідно.

Як і базовий позашляховик пікап стандартно оснащений блокуванням міжосьового диференціалу та двоступінчастою роздавальною коробкою. Також у стандартному оснащенні мости Carraro із суцільною балкою та гальмами Brembo. За доплату доступні передній та задній диференціали.

На ринку пікап Ineos Grenadier Quartermaster запропонують у трьох комплектаціях: Standard, Trialmaster та Fieldmaster. Вони відрізняються набором аксесуарів, включаючи багажник на дах, брезентовий або жорсткий навіс на вантажну платформу.

У Великій Британії прийом замовлень на пікап вже оголошено. Вартість новинки не озвучена. Базовий позашляховик на місцевому ринку коштує від 86 100 доларів США.

Наверх