Авто Інформатор

Новини

Вітчизняний завод спецтехніки зробив із Citroen Jumpy цікавий автомобіль

Днями підприємство “Хмельницьктеплоенерго” отримало пересувну аварійно-ремонтну майстерню на базі розвізного фургону Citroen Jumpy. Проект реалізовано Заводом спецтехніки «Техкомплект» спільно з офіційним постачальником та партнером – компанією «Пежо Сітроен Україна».

За основу було взято фургон у версії L3, тобто з подовженим на 350 мм заднім звисом. Габаритна довжина моделі – 5309 мм. Тут встановили другий ряд сидінь, що збільшило місткість машини до шести осіб, включаючи водія. Більший за розмірами салон потребував встановлення додаткового обігрівача. За пасажирським відсіком для ремонтної бригади є невеликий вантажний відсік, відокремлений глухою перегородкою. Тут можна перевозити різне обладнання та спецінструмент – загальною вагою до 600 кг.

Citroen Jumpy зовні відрізняється не лише відповідним забарвленням, а й потужним металевим багажником на всю довжину даху. Надійно зафіксувати вантаж допомагають високі борти та дюралюмінієва стінка в передній частині. А задню частину багажника прикрашає прорізаний наскрізь логотип «ТНК».

Що стосується базового фургона Citroen Jumpy, то він розрахований на повну масу 3200 кг. Машина оснащується 2,0-літровим турбодизелем HDi, що розвиває 145 к. с. та 370 Нм при 2000 об/хв. Коробка передач – механічна, 6-ступенева. Максимальна швидкість становить 170 км/год, а витрата палива у змішаному режимі – 5,7 л на 100 км.

Наверх