Авто Інформатор

Новини

Hyundai представив новий Santa Fe: фото і характеристики

Кросовер Hyundai Santa Fe змінив покоління. Воно стало п’ятим в історії моделі. Автомобіль суттєво оновився зовні та отримав покращене оснащення.

Новинка приросла у розмірах і, за рахунок кутастих ліній кузова, виглядає брутальніше попередника. У Santa Fe високий капот, вертикальні задні стійки, Н-подібні денні ходові вогні та аналогічні за дизайном задні ліхтарі, решітка радіатора зі світлодіодним підсвічуванням та 21-дюймові колісні диски з особливим дизайном.

Салон середньорозмірного кросовера став просторішим і комфортнішим. У його оснащення увійшов величезний екран, який поєднує в собі 12,3-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему такого ж розміру. Управління системою клімат-контролю та аудіо зробили сенсорним. Центральна консоль стала двоповерховою. В обробці використовують висококласну шкіру та дерево.

Так як це попередній показ моделі, а її офіційний дебют відбудеться у серпні, компанія не стала розкривати моторну гаму. Хоча на кузові можна помітити значок «2.5T», який підтверджує, що новий Santa Fe отримає 2,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 277 к.с. Ще обіцяно і гібридну версію.

Наверх