Авто Інформатор

Новини

Преміальний кросовер Audi Q5 змінив покоління (фото)

Дебютувало третє покоління Audi Q5. Кросовер став стильнішим зовні і сучаснішим усередині. На ринок Європи він вийде до кінця цього місяця за ціною від 52 тисячі євро.

Преміальний кросовер виконаний у новому фірмовому стилі марки, але виглядає впізнавано. Його кузов став більш обтічний, а виштампування ефектніше. Також у нового Audi Q5 перероблена решітка радіатора і більші матричні фари. Підсвічування, інтегроване у спойлер, може проектувати зображення. Також моделі підкоригували бампери та встановили нові колісні диски.

Audi Q5 повністю оновили інтер’єр, привівши у відповідність з іншими моделями марки. У його оснащення включили великий вигнутий дисплей, який поєднує 11,9-дюймову цифрову панель приладів і 14,5-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи MMI. Ще є 10,9-дюймовий дисплей для переднього пасажира, кермо з плоским дном, круїз-контроль, аудіосистема Bang&Olufsen, слот для бездротової зарядки смартфона, парктронік, порти USB-C, а також широкий список систем допомоги водієві.

В основі нового Q5 лежить платформа Audi Premium Platform Combustion. Модель пропонуватиметься з трьома версіями двигунів, всі з яких включають 48-вольтову м’яку гібридну систему. Базовою є версія з 2,0-літровим двигуном TFSI потужністю 201 к.с. і 340 Нм крутного моменту, який працює з системою переднього приводу. Також доступний варіант з 2,0-літровим двигуном TDI з віддачею 201 к.с. і 400 Нм, а ще 3,0-літровим TFSI на 362 к.с. та 550 Нм.

Наверх