Авто Інформатор

Новини

Виразний дизайн та гібридна установка: Toyota представила новий C-HR

Toyota представила друге покоління компактного кросовера C-HR. Новинка надійде у продаж на ринку Європи до кінця року.

Новий Toyota C-HR є серійною версією концепту Prologue. Він виконаний у новому фірмовому стилі марки та виглядає дуже ефектно. У кросовера клиноподібний кузов, загострена передня частина та висока віконна лінія. Ще можна відзначити оригінальної форми світлодіодну оптику та приховані дверні ручки. Кузов отримав двоколірне забарвлення, де дах завжди чорний, і 20-дюймові колісні диски.

Кросовер досягає в довжину 4360 мм при колісній базі 2640 мм. Ширина і висота становлять 1830 та 1558 мм відповідно. Незважаючи на компактні розміри, салон CH-R досить просторий. У його оснащення увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, аудіосистема JBL. Є фонове освітлення з 64-ма кольорами і панорамний дах.

Toyota C-HR 2024 буде доступна виключно з гібридними силовими установками. Базовим стане 1,8-літровий двигун, доповнений електромотором, який видає 140 к.с. Також запропонують агрегат на основі 2,0-літрового двигуна з віддачею 198 і 223 к.с. Найпотужніший C-HR розганяється з місця до сотні за 7,4 секунди. Витрата палива – 4,8 літри на 100 км.

Наверх